Deltag i undersøgelsen, Readiness for Change

//af

VIA University College er i samarbejde med universiteter fra Tyskland og Frankrig i gang med en større undersøgelse. Der er allerede et grundlag med besvarelser andre steder i Europa.

Deltag og vær en af de 100 der får en voucher til online konferencen, Future Profing Virtual and Hybrid Work

Vi vil gerne opfordre dig til at svare på en række spørgsmål, der skal indgå i et europæisk forskningsprojekt om “Readiness for Change”. Som tak for din deltagelse i undersøgelsen får du en voucher til online-konferencen, “Future Profing Virtual and Hybrid Work” 11-12 maj arrangeret af National University i USA, hvis du er en af de første 100 respondenter.

  • Alle projekter bærer præg af forandring – Hvordan håndterer vi forandringer succesfuldt i Danmark i forhold til andre europæiske lande?
  • At skabe projektsucces følger ikke en simpel opskrift – Hvilke værdier, ledelsesstile og koncepter passer til forskellige fag og i forskellige lande?

Undersøgelsen ”Readiness for Change” spørger projektledere og projektdeltagere om deres praksis i feltet forandringsledelse og undersøgelsen ser også på de personlige værdier der ligger bag ”Drivers for Change”. Det omfattende litteraturstudie er vedhæftet som publikation. Læs publikationen her..

Modtag resultatet af undersøgelsen

Takket være dig, finder Danmark sin stemme i undersøgelsen.

Du vil modtage undersøgelsens resultater i en afsluttende rapport, hvor du vil kunne sammenligne danske projektledere med projektledere i resten af Europa. Og er vi meget åbne for at præsentere dem for dig og for dem du mener det ville interessere.

Besvarelsen tager 15-20 minutter og kan tilgås her.

PS: Som tak vil de første 100 respondenter modtage en voucher til on-line-konference, “Future Profing Virtual and Hybrid Work” 11-12 maj arrangeret af National University i USA. Svar skal modtages inden d. 9. maj.

 

På forhånd tak for din besvarelse.

Lars Gottschling-Knudsen og Peter G. Harboe, Videncenter for projektledelse

Dansk Projektledelse
Dansk Projektledelse er en medlemsorganisation for ledere af projekter, initiativer, programmer og porteføljer i Danmark. Vi er båret af medlemmer og vi er ledet af medlemmer i et tæt samarbejde med vores sekretariat. Vores vigtigste opgaver er at sikre, at der er rum og plads til dialogen mellem os – og det på tværs af brancher, sektorer og erfaringer.