Fremtidens projektledere lytter højere

//af

Få konkrete råd til, hvordan du styrker din lydhørhed og gør det

komplekse simpelt

Flere internationale undersøgelser peger på, at 2 ud af 3 projekter har fejl og mangler. Naturligvis er fejl uundgåelige, men ifølge serie-iværksætter og bestsellerforfatter Jonathan Løw, kan vi mindske fejlraten og styrke innovationen, hvis vi begynder at træne vores lydhørhed og evne til at gøre komplekse ting simple.

Torsdag 1. marts har vi inviteret Jonathan Løw til vores årlige projektforum, hvor han med afsæt i sin ’Listen Louder’-filosofi stiller skarpt på, hvor vigtigt det er, dels at få identificeret det rigtige mål og/eller problem fra starten, dels at fastholde målet om at gøre komplekse ting simple for alle involverede parter. Læs mere om arrangementet.

Bliv medlem af Dansk Projektledelse

Projektforum er forbeholdt medlemmer af Dansk Projektledelse. Som medlem deltager du gratis på alle vores seminar- og gå-hjem-møder og har adgang til en række andre fordele. Læs mere.

Dansk Projektledelse
Dansk Projektledelse er en medlemsorganisation for ledere af projekter, initiativer, programmer og porteføljer i Danmark. Vi er båret af medlemmer og vi er ledet af medlemmer i et tæt samarbejde med vores sekretariat. Vores vigtigste opgaver er at sikre, at der er rum og plads til dialogen mellem os – og det på tværs af brancher, sektorer og erfaringer.