Gå ikke glip af årets konference for projektledere i 2020

//af

Sæt kryds i kalenderen 26.-27. maj 2020 allerede nu!

Vi er rigtigt glade for endelig at kunne melde datoerne ud for afholdelsen af årets konference for projektledere i 2020 – nemlig Symposiet Projektledelse. Sæt kryds i kalenderen tirsdag 26. maj og onsdag 27. maj 2020, hvor vi endnu engang byder inden for til et brag af en konference. Vi rykker i 2020 teltpælene op og flytter lidt uden for København. Symposiet afholdes i år på Glostrup Park Hotel i Glostrup. Der er gode transportmuligheder – uanset om du kommer i bil eller med toget. S-toget er blot 5-10 min. gang fra hotellet.

Glæd dig til en konference, hvor projektledelse er i fuldt fokus

Selvom hovedtemaet endnu ikke ligger helt fast, tør vi godt love endnu en konference hvor projektledelse er i fuldt fokus. I stil med tidligere år vil symposiet være særligt kendetegnet ved at være en interaktiv konference, hvor du som deltager bliver aktiveret via workshops, paneldebatter og case stories. Derudover vil du igen kunne opleve nogle super interessante og inspirerende keynote speakere. Tidligere års speakere tæller bl.a. Morten Münster (ham der har drukket enormt meget kaffe med Jytte), Anne Skare Nielsen (selvudnævnt tornado og fremtidsforsker) og speciallæge og iværksætter Imran Rashid (manden, der virkelig har fået sat vores overdrevne brug af smartphones og dertil designede apps, på dagsordenen). Vi lover, at 2020 vil byde på lige så interessante navne.

Følg os på LinkedIn og Facebook, hvor vi glæder os til løbende at holde dig orienteret om programmet – og ikke mindst fortælle dig, når du kan tilmelde dig denne unikke konference – designet af ledere af projekter til ledere af projekter.

Dansk Projektledelse
Dansk Projektledelse er en medlemsorganisation for ledere af projekter, initiativer, programmer og porteføljer i Danmark. Vi er båret af medlemmer og vi er ledet af medlemmer i et tæt samarbejde med vores sekretariat. Vores vigtigste opgaver er at sikre, at der er rum og plads til dialogen mellem os – og det på tværs af brancher, sektorer og erfaringer.