Hvad er god (projekt)ledelse for dig?

//af

Leder du i fugl, fisk eller i øjenhøjde?

 

Ledelse handler om at påvirke, og der er ekstremt mange faktorer, der har betydning for hvordan man leder og får potentialet godt i spil. Derfor har jeg lavet et podcastafsnit med min personlige lederstjerne – Alfred Josefsen, og han fortæller om inkluderende og menneskeorienteret ledelse med fokus på naturlig adfærd. Hør gode råd og masser af eksempler på, hvordan han selv leder.

Uanset om du skal lede et projekt, et team, – ja eller en hel virksomhed – om du er underlagt formel eller uformel ledelsesstruktur – så er det super relevant at snakke om ledelse. Hvad er god ledelse for dig?

Lyt til podcasten her:

Apple, Spotify eller Google.

Stine Odgaard Ranum
Stine har en Master i Projektledelse og har stået i spidsen for flere store forandrings- og produktudviklingsprojekter i større danske virksomheder. I dag er hun en del af Jyske banks udviklingsorganisation, som pt er i gang med en agil acceleration. Her arbejder hun som Scrum Master og Chapter Lead med agilt mindset og kultur, facilitering og ledelse. Derudover er hun vært og producer på podcasten ”Rundt om projektledelse”.