Gratis adgang til et hav af faglitteratur

//af

I Danmark er IPMA repræsenteret ved foreningen Dansk Projektledelse, som eneste udbyder af IPMA Certificering.

Gratis adgang til IPMA Internationals bibliotek af faglitteratur

Derfor får du som medlem af Dansk Projektledelse nu mulighed for at oprette en profil på IPMA International og derigennem gratis få adgang til IPMA Internationals bibliotek af faglitteratur. Det er ikke nødvendigt at være IPMA certificeret for at for adgang.

Med en profil på MyIPMA kan du tilgå flere hundrede bøger, med afsæt i ledelse af projekter, initiativer, programmer og porteføljer. Nogle af titlerne er brede i emnet, imens andre er mere nicheprægede. Det meste tilgængelige litteratur er på engelsk.

Hvordan får jeg adgang?

Du starter med at oprette en profil på MyIPMA og indtaster dine kontaktoplysninger mm. Det er vigtigt, at du i dropdown-menuen vælger, at du er medlem af Dansk Projektledelse.

Når du har udfyldt din profil bliver den indsendt til sekretariatet til godkendelse. Vi tjekker og godkender nye MyIPMA profiler én gang i ugen, så hav lidt tålmodighed ift. at få adgang. Du får besked på mail, når vi har godkendt din profil og du har nu adgang til et hav af spændende faglitteratur og andre IPMA fordele.

 

Vigtigt: Det er ikke tilladt at dele de downloadede materialer – de er udelukkende til personligt brug.

Har du spørgsmål til oprettelse mv. er du meget velkommen til at kontakte os på info@danskprojektledelse.dk

OPRET DIN MYIPMA PROFIL HER

 

 

Dansk Projektledelse
Dansk Projektledelse er en medlemsorganisation for ledere af projekter, initiativer, programmer og porteføljer i Danmark. Vi er båret af medlemmer og vi er ledet af medlemmer i et tæt samarbejde med vores sekretariat. Vores vigtigste opgaver er at sikre, at der er rum og plads til dialogen mellem os – og det på tværs af brancher, sektorer og erfaringer.