Hvem smed håndgranaten?

//af

Har du oplevet eksperimentkultur, kontinuerlig feedback og selvorganisering ramme din organisation? Svaret er højst sandsynligt ja! Hos langt de fleste organisationer føles det som om, nogen har smidt en kulturmæssig håndgranat direkte ind i domicilet, – og ingen forudser sjældent den mentale reaktion, der følger i kølvandet, når man begynder at øve sig på ovennævnte. Men hvor opstår clashene helt præcis? Hvordan holder man balancen? Og hvordan kan man som projektleder gribe og bruge dette dilemmamæssige slaraffenland til at skabe et helt nyt afsæt for sin rolle?

 

Det gør Katrine Hald Kjeldsen, agil coach hos Syndicate, os meget klogere på, på Symposiet ONLINE. Du kan opleve Katrine fredag 4. september kl. 12.30 -13.30 eller på Symposiet VINGSTED onsdag 30. september kl. 9-10.

Du får svært ved at gemme dig – selvom det foregår ONLINE

Konferencen symposiet har altid været kendetegnet ved, at deltagerne løbende igennem dagens program bliver aktivt involveret i workshops og debatter. Dette holder vi naturligvis fast i – og selvom det bliver i en lidt anderledes form i år – kan du godt glæde dig til at blive sendt i virtuelle breakout rooms med andre deltagere, give din mening til kende via polls og gå amok på whiteboardet for at illustrere dine pointer undervejs. Det bliver ikke, som det plejer – men vi lover, det bliver godt! Symposiet ONLINE afholdes 3.-4. september 2020.

Du kan selvfølgelig også stadig deltage på Symposiet VINGSTED onsdag 30. september, som er en fysisk konference – helt som vi kender det.

En konference bliver til to – med forskelligt program

Symposiet Projektledelse afholdes i år som to forskellige konferencer hhv. 3.-4. september (ONLINE) og 30. september (VINGSTED).

Læs mere om priser, program og tilmelding:
Symposiet ONLINE
Symposiet VINGSTED

Vi glæder os til at have dig med!

Dansk Projektledelse
Dansk Projektledelse er en medlemsorganisation for ledere af projekter, initiativer, programmer og porteføljer i Danmark. Vi er båret af medlemmer og vi er ledet af medlemmer i et tæt samarbejde med vores sekretariat. Vores vigtigste opgaver er at sikre, at der er rum og plads til dialogen mellem os – og det på tværs af brancher, sektorer og erfaringer.