Indlægsholdere søges

//af

Gennem evalueringer på vores arrangementer får vi ofte rigtig gode idèer til emner på fremtidige møder og webinarer

Vi har brug for din hjælp!

Desværre, kan vi ofte ikke gå videre med alle de gode idéer – fordi vi mangler indlægsholdere inden for de respektive emner.

Vi synes, det er rigtigt ærgerligt, når vi ikke kan gå videre med en idé, fordi vi ikke kan finde en indlægsholder, derfor rækker vi nu ud, for at høre om du eller en du kender, ved noget om og har lyst til at afholde et webinar eller møde om et af følgende emner:

  • Differentierede niveauer af ressourcestyring. Vi kender alle den forkromede, tunge ressourcestyring og den ”manglende” i den anden ende.
  • Hvornår får man mest ud af ressourcestyring uden at bruge oceaner af tid?
  • Hvordan laver andre kapacitetsstyring i forbindelse med Porteføljestyring? – det kan godt være at man har det korrekte antal head counts men er det de rigtige kompetencer?
  • Nedbrydning fra head count til roller/ressourcer – skal det foregå i et fælles system eller har nogle erfaring med at det fungerer fint med diverse excelark?

Honorar aftales individuelt og varierer alt efter type af arrangement, varighed m.m.

Kontakt os meget gerne på arrangementer@danskprojektledelse.dk eller ring til Annemarie Fjeldborg på tlf. 48 74 94 25

Dansk Projektledelse
Dansk Projektledelse er en medlemsorganisation for ledere af projekter, initiativer, programmer og porteføljer i Danmark. Vi er båret af medlemmer og vi er ledet af medlemmer i et tæt samarbejde med vores sekretariat. Vores vigtigste opgaver er at sikre, at der er rum og plads til dialogen mellem os – og det på tværs af brancher, sektorer og erfaringer.