Skal du være indlægsholder på Symposiet Projektledelse i 2020?

//af

På Symposiet Projektledelse, der afholdes 26.-27. maj 2020, sætter vi fokus på Projekter i en brydningstid.

 

Symposiet Projektledelse er en årligt tilbagevendende begivenhed, hvor ledelse af projekter i fokus. Konferencens hovedtema er i 2020 Projekter i en brydningstid. Her håber vi at kunne gå et spadestik dybere og dykke ned i temaer som kompetencer, værdiskabelse, relationer og dilemmaer. Temaer, der giver anledning til debat og refleksion deltagerne imellem. Der er 18 sessioner, der skal fyldes op med relevant indhold. Måske du kan hjælpe os med dette.

Læs mere om projekter i en brydningstid.

Skal du med som indlægsholder?

– Har du en god idé eller har du gjort dig nogle tanker om temaet?
– Brænder du for at stå foran nogle af Danmarks dygtigste projektledere?
– Og har du mod på at lægge nogle timer i udviklingen af et af seminarerne på næste års symposie – enten alene eller sammen med nogle andre? Så har du nu chancen for at blive en del af symposiet 2020.

Du skal i første omgang indsende dine ideer og tanker til os senest 31. oktober. Læs meget mere om hvordan her.

Spørgsmål?

Så kontakt os på symposiet@danskprojektledelse.dk.

 

Vi håber, du har lyst til at være med!

Dansk Projektledelse
Dansk Projektledelse er en medlemsorganisation for ledere af projekter, initiativer, programmer og porteføljer i Danmark. Vi er båret af medlemmer og vi er ledet af medlemmer i et tæt samarbejde med vores sekretariat. Vores vigtigste opgaver er at sikre, at der er rum og plads til dialogen mellem os – og det på tværs af brancher, sektorer og erfaringer.