Stillingsopslag: Direktør til Dansk Projektledelse

//af

15. februar 2021

Er du vores nye Direktør?

Vil du være med til at fremme ledelse af projekter og gøre virksomheder i Danmark mere konkurrencedygtige? Så søg stillingen som direktør i foreningen Dansk Projektledelse. En stadig stigende del af Danmarks BNP skabes gennem projekter. Det gør ledelse af projekter, programmer og porteføljer til en strategisk vigtig kompetence for mange virksomheder i Danmark. Siden 1975 har foreningen Dansk Projektledelse gennem netværk, arrangementer, artikler mm. skabt værdi for ledere af projekter og projektorganisationer. Missionen for foreningen er at inspirere til værdiskabende ledelse af projekter for vores godt 1.800 medlemmer, vores 13.000 følgere på LinkedIn, de mere end 6.500 IPMA certificerede og de mange andre brugere af foreningen.

Vi ønsker en ny version af foreningen, der tiltrækker endnu flere medlemmer, der ønsker at være en del af et stærkt kompetencenetværk, hvor man deler viden og lærer nyt – og som tilbyder den mest anerkendte internationale projektcertificering.

Om stillingen

Vores nye direktør skal søsætte den nye version af foreningen gennem solid 360° forretningsforståelse og overblik samt involverende ledelse af sekretariatet og de mange frivillige i netværket. Du har derfor stærke, veldokumenterede ledelseskompetencer og du kan sætte mål og retning samtidig med, at du har en sikker hånd på roret i den samlede daglige drift og i optimeringen af den.
Du skal kunne agere i en udadvendt rolle og er derfor en stærk og visionær talsperson, der oprigtigt er dedikeret til opgaven med at fastholde de nuværende medlemmer, støtte de nuværende aktiviteter og netværk samtidigt med, at du udvikler foreningen og tiltrækker flere medlemmer og samarbejdspartnere.

Du forstår vigtigheden af markedsføring og du besidder lysten til vedvarende at videregive de gode historier om de succesfulde projekter på tværs af brancher. Du brænder for udvikling af virksomheder og kan engageret indgå i dialogen med dem om deres behov i forhold til de succesfulde projekter. Derfor er du en helt naturlig og proaktiv sælger af de produkter Dansk Projektledelse har på hylderne.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en fuldtidsstilling og vi ser gerne have, at du starter så snart, det er muligt og helst senest 1. juni. Du vil blive ansat af bestyrelsen jf. foreningens vedtægter. Dit daglige arbejdssted er Indre København (Dansk Projektledelse leder pt. efter nye lokaler), men du må påregne en del rejseaktivitet i forhold til arrangementer og medlemmer i hele Danmark.

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte bestyrelsesformand Christina Foldager på tlf. nr.: 6170 8862. Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen. Send din ansøgning og dit cv til job@danskprojektledelse.dk senest den 15. marts 2021. Vi gør dog opmærksom på, at vi holder samtaler løbende og at vi derfor forbeholder os ret til at skrive kontrakt, hvis den rette ansøger dukker op inden ansøgningsfristen udløber.

Dansk Projektledelse
Dansk Projektledelse er en medlemsorganisation for ledere af projekter, initiativer, programmer og porteføljer i Danmark. Vi er båret af medlemmer og vi er ledet af medlemmer i et tæt samarbejde med vores sekretariat. Vores vigtigste opgaver er at sikre, at der er rum og plads til dialogen mellem os – og det på tværs af brancher, sektorer og erfaringer.