Kender du Danmarks bedste projektleder?

//af

Tirsdag 28. maj skal vi finde Danmarks bedste projektledere i kategorierne
årets unge projektleder og årets virksomhedsleder

Kender du årets unge projektleder?

Har du en kollega eller kender du en under 35 år, der:

  1. er et naturtalent som projektleder?
  2. har valgt ‘Projektleder’ som karrierevej?
  3. har gjort en afgørende forskel og er gået til et projekt med friske øjne og ung energi?

Så indstil vedkommende som årets unge projektleder. Du skal blot sende en mail til symposiet@danskprojektledelse.dk, hvor du begrunder, hvorfor netop din kandidat fortjener at vinde prisen som årets unge projektleder. Din begrundelse må maks fylde 750 tegn – og skal være os i hænde senest 23. april 2019.

Kender du årets virksomhedsleder?

Kandiderer din kollega eller måske din nærmeste leder til prisen som årets virksomhedsleder? Vi leder efter en person, der:

  1. har tilpasset sin virksomhed for at sikre gode rammer for projekternes succes
  2. på særlig vis løftet virksomhedens projektkompetencer
  3. opnår positive mål og resultater

Du indstiller din kandidat ved at sende en mail til symposiet@danskprojektledelse.dk, hvor du begrunder, hvorfor netop din kandidat fortjener at vinde prisen spm årets virksomhedsleder. Din begrundelse må maks fylde 750 tegn – og skal være os i hænde senest 23. april 2019.

Vinderne kåres om aftenen 28. maj, hvor vi inviterer til Awards Dinner. Aftenens konferencier er journalist og tv-vært Cecilie Beck. Musikken leveres af Langkilde/Nymand Duo.

De vandt i 2018

I 2018 vandt Simon Brandstrup Sørensen, Projectum prisen som årets unge projektleder. Det gjorde han bl.a. med begrundelsen:

Simon Brandstrup Sørensen, årets unge projektleder 2018

“Simon viste hurtigt at han kunne tage styringen på vores største og vigtigste projekt til dato, han har – nærmest fra start af – taget taktstokken, og styret projektet sikkert i mål, on time scope og budget. Efter succesfuld afslutning, har Simon fortsat projektet ind i nye faser, samtidig med andre projekter…”

 

 

 

 

Lise Ørtoft, KMD blev kåret som årets virksomhedsleder. Det gjorde hun med følgende begrundelse:

Lise Ørtoft, årets virksomhedsleder 2018

For Lise består team, afdeling og virksomhed af mennesker, hvis samarbejde kræver indbyrdes respekt og rummelighed. Hendes uofficielle motto: ’Hav tillid til hensigten’… Lise respekterer projektfaglighed og projektlederes forskellighed, og italesætter fordeling af ansvar og roller… “

 

 

 

 

 

Dansk Projektledelse
Dansk Projektledelse er en medlemsorganisation for ledere af projekter, initiativer, programmer og porteføljer i Danmark. Vi er båret af medlemmer og vi er ledet af medlemmer i et tæt samarbejde med vores sekretariat. Vores vigtigste opgaver er at sikre, at der er rum og plads til dialogen mellem os – og det på tværs af brancher, sektorer og erfaringer.