Ledelse skaber vi sammen på Symposiet Projektledelse

//af

28. -29. maj 2019 afholder vi igen Danmarks største konference for ledere af projekter

Ledelse skaber vi sammen

Vi glæder os rigtigt meget til igen at byde velkommen til Danmarks største konference for projektledere. Hovedtemaet ledelse skaber vi sammen er valgt for at understrege, at det er en fælles opgave for flere involverede i projektorganisationerne at sikre, der til stadighed foregår den nødvendige ledelse. Ledelse i og omkring projekterne skal praktiseres af både projektlederen, styregruppen, interessenterne og projektgruppen. Læs hele temabeskrivelsen.

Earlybird frem til 10. januar

Ved du allerede nu, at du ikke vil gå glip af årets konference for ledere af projekter i 2019, så benyt dig af vores fordelagtige earlybird-pris. Du sparer op mod 10% hvis du tilmelder dig senest 10. januar 2019. Se priserne her.

Sammensæt dit eget program

Symposiet Projektledelse kan du få det, næsten som du vil have det. I temastrømmen Metoder & Værktøjer er der fokus på, at få nogle redskaber med hjem, som du efterfølgende kan implementere i din hverdag. Er du mere til Cases & Storytelling, har vi også en strøm med det tema. Du kan også vælge strømmen Inspiration & Refleksion, hvor du kan forvente at blive udfordret i enten paneldebat, rundbordssamtale eller open space. I den sidste strøm sætter vi fokus på nogle af de Kompetencer, som er vigtige for at kunne skabe ledelse sammen. Derudover bringer vi igen teori og praksis sammen i forskningsstrømmen.

Fælles for temastrømmene er, at alle seminarerne vil handle om symposiets hovedtema – det at kunne skabe ledelse sammen med andre.

Du kan vælge at følge den samme temastrøm begge dage eller du kan mixe de forskellige temastrømme, så du får lidt af det hele. Valget er dit.
Læs de udvidede beskrivelser af strømmene.

Topmotiverende keynote speakere

I år kan du igen møde nogle af Danmarks bedste keynote speakere. I december afslører vi navnet på den første, og vi lover, du godt kan begynde at glæde dig.

Læs meget mere om Symposiet Projektledelse 2019.

Dansk Projektledelse
Dansk Projektledelse er en medlemsorganisation for ledere af projekter, initiativer, programmer og porteføljer i Danmark. Vi er båret af medlemmer og vi er ledet af medlemmer i et tæt samarbejde med vores sekretariat. Vores vigtigste opgaver er at sikre, at der er rum og plads til dialogen mellem os – og det på tværs af brancher, sektorer og erfaringer.