Lise Lykke Steffensen fra NordGen er årets virksomhedsleder

//af

Tirsdag 28. maj 2019 fik Managing Director i NordGen Lise Lykke Steffensen overrakt prisen som årets virksomhedsleder. Prisen blev uddelt for tredje år i træk og gives til en person, der har tilpasset sin virksomhed for at sikre gode rammer for projekternes succes, og på særlig vis har løftet virksomhedens projektkompetencer samt har opnået positive mål og resultater.

Vinder af prisen som årets virksomhedsleder Lise Lykke Steffensen, NordGen

Lise Lykke Steffensen var indstillet af en samarbejdspartner, der på nært hold bl.a. har oplevet hvordan Lise Lykke har formået at trække medarbejdere fra  forskellige nordiske lande i samme retning.

“Lise Lykke Steffensen, er kommet til virksomheden NordGen, der har en diversitet af medarbejdere fra de nordiske lande. Lise Lykke har formået at samle medarbejderne til at trække i samme retning og har givet medarbejderne en fælles forståelse for et fælles mål for organisationen. Der er blevet skabt grundlag for forskellige projekter kan starte, med et kendt scope og mandat. Lise Lykke har skabt et godt grundlag i organisationen for at kunne gennemføre projekter, så det har været muligt at få nogle successer for projektlederne, og flere har mod på at blive projektleder, dertil har flere medarbejdere søgt efter at blive uddannede projektledere, for at kunne støtte op om gennemførelsen af nye projekter.

Lise Lykke er god til at stille klare mål for sine medarbejdere, og samle organisationen om projektarbejde, for på den måde at kunne motivere dem til at prøve forskellige ting af og have flere små sejre med at arbejde sammen på tværs af organisationen. Det lykkes at få mere glæde ind i kulturen i organisationen. Medarbejderne på tværs af afdelingerne, løfter i fællesskab igennem forskellige projekter, hvor de prøver sig selv af. Man bliver smittet af Lise Lykkes smil og positive gå-på-mod.”

Efter overrækkelsen af prisen, spurgte aftenens konferencier Cecilie Beck, hvad det betyder for Lise Lykke, at modtage sådan en pris?

“Det er en helt fantastisk anerkendelse – og jeg er så beæret..”. Vi ønsker endnu en stort tillykke med prisen som årets virksomhedsleder.

Vi vil også gerne benytte lejligheden og ønske tillykke til runner-up Lene Svenningsen fra Jyske Bank, som ligeledes var indstillet til prisen som årets virksomhedsleder.

Læs også om alle årets nominerede og sidste års vindere.

Nominerede i kategorien årets virksomhedsleder – fra venstre : Lene Svenningsen, Jyske Bank og Lise Lykke Steffensen, NordGen

Dansk Projektledelse
Dansk Projektledelse er en medlemsorganisation for ledere af projekter, initiativer, programmer og porteføljer i Danmark. Vi er båret af medlemmer og vi er ledet af medlemmer i et tæt samarbejde med vores sekretariat. Vores vigtigste opgaver er at sikre, at der er rum og plads til dialogen mellem os – og det på tværs af brancher, sektorer og erfaringer.