Netværk til Symposium 2023

//af

Symposium 2023 giver anledning til at netværke med professionelle fra flere forskellige fag og brancher over hele landet. Vi har sørget for at konferenceprogrammet giver plads til at netværke. I oktober 2023 mødes vi ved LEGOLAND i Billund for at tale om ledelse af projekter, initiativer, programmer og porteføljer. Alt sammen pakket med spændende workshops og inspirerende keynotes.

– Når du kommer her, møder du andre der ligesom dig, er engagerede i projekternes verden. Mødet med dem, deres erfaringer, dine egne erfaringer, samt hele den interaktion og sparring der opstår i det her unikke rum, er både lærerigt og vanedannende. Jeg garanterer dig for at du lærer nye mennesker at kende og får et nyt netværk med dig hjem som du kan ringe til når du står midt i et projekt eller får lyst til at fejre hvor fedt det er et projekt er lykkede, lyder det fra DPL-formand Christina Foldager, der i høj grad glæder sig til Symposium 2023.

Kom hjem med fornyet energi og en række nye bekendtskaber og forbindelser som du kan videndele videre med om ledelse af projekter.

Netværk med andre indenfor ledelse af projekter

Konferencen, der er rykket til byggeklodsens hovedstad, Billund, er bygget op omkring de 4 tendenser, Acceleration, Bæredygtighed, Kompetencer og Hybrid Projektledelse. Der vil være rig mulighed for at netværke både under workshops og pauser. En af de workshops vil være når vi bygger LEGO med LEGO® SERIOUS PLAY®, hvor du i forbindelse med workshoppen vil blive teamet up med andre deltagere om at bygge LEGO sammen.

Der vil både under konferencens workshops og i pauserne være mulighed for at netværke med andre deltagere og virksomheder der er til stede med relevant indhold for projekternes verden. Og har du en partoutbillet har du ovenikøbet mulighed for at netværke til aftenens Award Dinner.

Konferenceprogrammet er bygget op således at der er plads og tid til både inspiration og netværk på tværs af fag og brancher.

Dansk Projektledelse
Dansk Projektledelse er en medlemsorganisation for ledere af projekter, initiativer, programmer og porteføljer i Danmark. Vi er båret af medlemmer og vi er ledet af medlemmer i et tæt samarbejde med vores sekretariat. Vores vigtigste opgaver er at sikre, at der er rum og plads til dialogen mellem os – og det på tværs af brancher, sektorer og erfaringer.