Nominerede til årets IPMA Certificerede Projektledere 2017

//af

Hvert år glæder vi os til at præsentere årets IPMA Certificerede projektledere, og nu er det tid til at fortælle, hvem der er nomineret for året 2017.

Vi vil gerne anderkende de projektledere, som I deres dagligdag yder noget ekstraordinært i den måde de leder projekter på og det gør vi ved at udnævne årets IPMA Certificerede projektleder på de forskellige certificeringsniveauer. Læs mere om IPMA Certificeringen.

Hvordan udvælges de nominerede?
IPMA’s assessorer indstiller løbende over hele året, kandidater til årets projektleder. Selve udvælgelsen bliver foretaget af IPMA Certificeringsstyregruppen. De nominerede er udvalgt mellem ca. 300 kandidater, så alene det at blive nomineret, er en meget stor anderkendelse.

Vinderne offentliggøres på Symposiet Projektledelse ved Awards Dinner den 23. maj.

Nominerede til årets IPMA certificerede projektleder på niveau B

 

Fra venstre: Asbjørn Enemark – TDC, Jørgen Møller Nielsen – Ørsted & Lasse Andersen – PFA.

Nominerede til årets IPMA certificerede projektledere på niveau C

Fra venstre: Eigil Mørkholt Hasling – Rambøl, Marius Andersen Bruce – HOFOR, Mette Møller Andersen – Arla Foods Ingredients.

Nominerede til årets IPMA certificerede projektledere på niveau D

Fra venstre: Christian Enemark – Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse, Lisbeth Stuart – DSB, Maria Riber-Hansen – Danske Bank.

 

 

Dansk Projektledelse
Dansk Projektledelse er en medlemsorganisation for ledere af projekter, initiativer, programmer og porteføljer i Danmark. Vi er båret af medlemmer og vi er ledet af medlemmer i et tæt samarbejde med vores sekretariat. Vores vigtigste opgaver er at sikre, at der er rum og plads til dialogen mellem os – og det på tværs af brancher, sektorer og erfaringer.