Nye tilbud til medlemmerne – vidensportal og e-learning

//af

I Dansk Projektledelse har vi netop lanceret en række nye tilbud, samt indgået et spændende samarbejde omkring e-learning med den akkrediterede træningsorganisation Mentorix.

For dig som medlem betyder det nye spændende muligheder for at erhverve ny viden og uddanne dig gratis og online igennem dit medlemskab.

Medlemsportalen ‘Min Side’

På medlemsportalen *Min Side’ kan du udover at rette dine stamdata og se hvilke aktiviteter du er tilmeldt, nu som noget nyt tilgå en lang række afholdte webinarer.

Der vil løbende blive lagt nye op – også fra andre samarbejdspartnere i DPL-regi. Du kan søge i feltet “Filter”, hvis der er temaer eller oplægsholdere du er specielt interesseret i.

Du kan også fordybe dig og læse alle udgivne eksemplarer af DPL magasinet. Herudover kan du som DPL medlem oprette en MyIPMA profil og få adgang til hundredvis af fagbøger i IPMA Internationals online bibliotek.

Gratis online E-learning og kursusmaterialer

Fra ‘Min Side’ kan du også tilgå Mentorix’ omfangsrige e-learning univers. DPL tilbyder nu i samarbejde med Mentorix adgang til online undervisning i en lang række af de certificeringer, der er på markedet.

Det giver dig – der er DPL medlem – mulighed for at tilgå online kursusmaterialer på alle Mentorixs kurser og certificeringer.

Du kan således helt gratis fordybe dig i videoer, slides mm og stifte bekendtskab med de forskellige muligheder, inden du beslutter dig for din næste certificering.

 

 

 

 

 

Dansk Projektledelse
Dansk Projektledelse er en medlemsorganisation for ledere af projekter, initiativer, programmer og porteføljer i Danmark. Vi er båret af medlemmer og vi er ledet af medlemmer i et tæt samarbejde med vores sekretariat. Vores vigtigste opgaver er at sikre, at der er rum og plads til dialogen mellem os – og det på tværs af brancher, sektorer og erfaringer.