Opstart af kaffeklubber/netværk om ”Project Simplicity”

, //af

Du kan nå det endnu!

Hen over sommer har vi rekrutteret interesserede deltager til kaffeklub, hvor vi drøfter emnet ”project simplicity”. Baggrunden er, at vi alle møder stadig sigende kompleksitet i vores projekter, og grundtanken er at dette skal modsvares med enkelthed ud fra devisen: 2Simplicity = Complexity explained”. Interessen på Linkedin var stor, og der er nu tre netværk under opstart. Et i vest og to i øst. Vest-kaffeklubben holder første møde den 29/11 hos Lego 14-17. De to i øst er opdelt i et mindre (Øst1) med forventning om høj mødedeltagelse – og et større (Øst2), der er knap så forpligtende. Øst1 mødes først gang hos Atkins den 5/10 kl 19-22, og Øst2 første gang hos MT Højgaard den 21/11 kl 14-17.

Man kan stadig nå at tilmelde sig et af disse netværk. Udfyld denne formular: https://www.surveymonkey.co.uk/r/kaffeklubber-project-simplicity

 Konceptet er, at det er deltagerne selv der stiller op med indlæg, som drøftes blandt de fremmødte. Der er typiske være to indlæg per gang. ”Project Simplicity” er fællesnævneren for de mange emner, der er budt ind. Feltet spreder sig vidt og har nøgleord som: Agilitet, change management, forretningsudvikling, kommunikation, transformation, konflikter, styregruppesamarbejde, gevinstrealisering, kompleksitet, mødeledelse, synlighed og mange andre interessante emner og udfordringer inden for projektledelse.

 Kh Mogens

Mogens Frank Mikkelsen