Projektdanmark samles igen på symposiet

//af

Fagligheden er i top, når 300 projektfolk samles i København 23.-24. maj

Når Dansk Projektledelse om lidt over en måned byder velkommen til Symposiet Projektledelse, er det med fokus på ‘Mennesket i projektet‘. Symposiets 20 seminarer er grupperet under fem forskellige temastrømme, som både er aktuelle i dag – og vil være det langt ind i fremtiden.

Transitioner, meningsskabelse, kompleksitet, relationer og forskningskonference

Der er masser af emner at vælge imellem i årets symposieprogram. I det online program kan du under hvert programpunkt læse en uddybende seminarbeskrivelse, der kan hjælpe dig på vej, når du skal vælge mellem de mange spændende indlæg. Har du fået vækket din nysgerrighed, kan du  få en apetizer på 7 af seminarerne samt forskningskonferencen ved at klikke på de forskellige links herunder:

Seminarerne er bygget op som workshops, hvor der forventes en stor grad af deltagerinvolvering. Hver temastrøm afrundes med en paneldebat, der samler op på strømmens forudgående seminarer, – og udfordrer paneldebatørernes holdninger.

Awards Dinner – med konferencier Johannes Langkilde

Dansk Projektledelse inviterer igen i år til Awards Dinner, hvor vi vil overrække priser i fem kategorier. Vi synes det er vigtigt at fejre og markere faget projektledelse, – og samtidig fremhæve dem, der har markeret sig særligt i deres projekter det seneste år. Konferencier Johannes Langkilde hjælper os igennem aftenen – akkompagneret af sit band “Langkilde & Friends”, der er vores husorkester.


Tilmeld dig inden 1. maj og spar penge

Hvis du tilmelder dig inden 1. maj er der penge at spare på deltagergebyret. Gå til priser og tilmelding.

På gensyn i København 23.-24. maj.

Dansk Projektledelse
Dansk Projektledelse er en medlemsorganisation for ledere af projekter, initiativer, programmer og porteføljer i Danmark. Vi er båret af medlemmer og vi er ledet af medlemmer i et tæt samarbejde med vores sekretariat. Vores vigtigste opgaver er at sikre, at der er rum og plads til dialogen mellem os – og det på tværs af brancher, sektorer og erfaringer.