Pseudoarbejde – med Dennis Nørmark

//af

Aldrig har vi haft flere effektiviseringer og digitale løsninger, der burde frisætte mere tid til kerneopgaven, og aldrig har vi brugt vores tid på flere overflødige ting end nu

Pseudoarbejde

Onsdag 30. september  kan du på Symposiet VINGSTED opleve Dennis Nørmark, der taler om “Pseudoarbejde” – og alle de overflødige opgaver, vi fylder arbejdstiden med. Alle de møder, rapporteringer, e-mails, registreringer, PowerPoint præsentationer, målinger, policies og andre selvopfundne arbejdsopgaver, der forhindrer os i at skabe værdi, innovere og først og fremmest skabe en meningsfuld arbejdsdag. Et problem, der plager det private erhvervsliv mindst lige så meget som det offentlige. På dette fortæller Nørmark, hvad pseudoarbejde er, hvor udbredt det er og hvordan det kunne gå så galt.
Dennis Nørmark, har sammen med filosoffen Anders Fogh Jensen udgivet debatbogen ”Pseudoarbejde – hvordan vi fik travlt med at lave ingenting”, der øjeblikkeligt strøg til tops på bestsellerlisten.

Symposiet Projektledelse bliver til to konferencer – med forskelligt program

Symposiet ONLINE 3.-4. september

Symposiet VINGSTED 30. september

Dansk Projektledelse
Dansk Projektledelse er en medlemsorganisation for ledere af projekter, initiativer, programmer og porteføljer i Danmark. Vi er båret af medlemmer og vi er ledet af medlemmer i et tæt samarbejde med vores sekretariat. Vores vigtigste opgaver er at sikre, at der er rum og plads til dialogen mellem os – og det på tværs af brancher, sektorer og erfaringer.