Deltag i international undersøgelse for projektledere og -deltagere

//af

VIA University College er i samarbejde med universiteter fra Tyskland og Frankrig i gang med en større undersøgelse. Der er allerede et grundlag med besvarelser andre steder i Europa.

Vi vil gerne opfordre dig til at svare på en række spørgsmål, der skal indgå i et europæisk forskningsprojekt om “Readiness for Change”.

Alle projekter bærer præg af forandring – Hvordan håndterer vi forandringer succesfuldt i Danmark i forhold til andre europæiske lande?
At skabe projektsucces følger ikke en simpel opskrift – Hvilke værdier, ledelsesstile og koncepter passer til forskellige fag og i forskellige lande?

Undersøgelsen ”Readiness for Change” spørger projektledere og projektdeltagere om deres praksis i feltet forandringsledelse og undersøgelsen ser også på de personlige værdier der ligger bag ”Drivers for Change”.

Det omfattende litteraturstudie er vedhæftet som publikation. Gerne læs publikationen, hvis emnet lyder interessant for dig. Download artiklen her..

Modtag resultatet af undersøgelsen

Takket være dig, finder Danmark sin stemme i undersøgelsen. På forhånd TAK for din deltagelse

Du vil modtage undersøgelsens resultater i en afsluttende rapport, hvor du vil kunne sammenligne danske projektledere med projektledere i resten af Europa. Og er vi meget åbne for at præsentere dem for dig og for dem du mener det ville interessere.

Besvarelsen tager 15-20 minutter.

 

Lars Gottschling-Knudsen
Associate Professor / Lektor / MSc / PMP ved VIA Efter- og videreuddannelse / VIA Faculty of Continuing Education