Studerende søges til gratis deltagelse i Symposiet Projektledelse

//af

Er du studerende – gerne med en studieretning inden for projektledelse?
Så er det måske dig, vi har brug for under afholdelsen af Symposiet Projektledelse 28.-29. maj 2019.

Når symposiet løber af stablen, er der en masse logistik, der skal gå op i en højere enhed. Med fem plenumsessioner og 20 seminarer, er der nok at holde styr på. Forud for Symposiet Projekteldelse har indlægsholderne lagt en masse forberedelse i deres seminarer, – og når seminaret afholdes, er der ofte brug for en hjælpende hånd, der kan assistere med det praktiske undervejs (uddeling- og indsamling af materiale, opsætning og oprydning samt andre små og store opgaver undervejs). Det er her, du måske kommer ind i billedet!

Lyder det som noget, du kunne have lyst til?

Du skal kunne afsætte hele dagen både tirsdag 28. maj og onsdag 29. maj. Du skal være villig til at give en hånd med til alt det praktiske – allerede fra deltagerne ankommer om morgenen fra kl. 7.30. Efter ankomstregistrering og det første keynote-indlæg, går du med op og deltager på et seminar, hvor du assisterer indlægsholderne undervejs. I alt er du med på fire seminarer fordelt over de to dage. Og du får selvfølgelig selv indflydelse på, hvilke seminarer, du kunne tænke dig at være med på.

Til gengæld får du gratis deltagelse i symposiet – og får mulighed for at lære om ledelse af projekter – fra nogle af de bedste eksperter i Danmark (og udland).

Læs mere om symposiet, programmet og hovedtemaet ledelse skaber vi sammen

Lyder det som noget for dig?

Så kontakt Annemarie Fjeldborg (tlf. 4824 1488) for mere information eller send en mail til arrangementer@danskprojektledelse.dk.

 

Dansk Projektledelse
Dansk Projektledelse er en medlemsorganisation for ledere af projekter, initiativer, programmer og porteføljer i Danmark. Vi er båret af medlemmer og vi er ledet af medlemmer i et tæt samarbejde med vores sekretariat. Vores vigtigste opgaver er at sikre, at der er rum og plads til dialogen mellem os – og det på tværs af brancher, sektorer og erfaringer.