Succes med projekter og porteføljeledelse

//af

Succes med projekter og porteføljeledelse

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vær med, når nogle af de førende kapaciteter indenfor projektledelse – prof. Erling Andersen, BI Oslo og prof. Pernille Eskerod, Webster Wien, lancerer deres nyeste bog ‘Projektsucces‘ – om hvad der egentlig skaber succes i projekter.

Erling S. Andersen og Pernille Eskerod gør os klogere på, hvordan man etablerer et effektiv grundlag for projektet, skaber mål og succes – samt kommunikerer projektet.

Derudover får du også lejlighed til at møde den erfarne projektleder og forfatter Klaus Kelmann Nielsen, der med udgangspunkt i bogen ”Porteføljeledelse”, viser vej ind i etableringen, tilrettelæggelsen og styringen af porteføljeledelse i organisationen.

Arrangementet afholdes af Djøf torsdag 28. september kl. 17-20 i København.

Du kan læse mere om arrangementet her. Er du medlem af Dansk Projektledelse, er det gratis at deltage.

Dansk Projektledelse
Dansk Projektledelse er en medlemsorganisation for ledere af projekter, initiativer, programmer og porteføljer i Danmark. Vi er båret af medlemmer og vi er ledet af medlemmer i et tæt samarbejde med vores sekretariat. Vores vigtigste opgaver er at sikre, at der er rum og plads til dialogen mellem os – og det på tværs af brancher, sektorer og erfaringer.