Symposiet fik nye vinger!

//af

Dansk Projektledelses Symposium er noget helt særligt

Der er mange traditioner og forventninger forbundet med Symposiet, som i denne uge løb af stablen på LEGOLAND Hotel & Conference i Billund. Men med en pause på 3 år – var det blevet muligt at komme på afstand, reflektere og for alvor holde fast i det, der virkelig fungerede – men også mulighed til at tænke og prøve nyt af.

Med 4 stærke Key Note speakers og i alt 5 spor – med forskerspor, Tx3 indlæg, workshops og interaktion i form af både Lego Serious Play og ProjektKit-spil fik deltagerne den meget store udfordring, at de ikke bare skulle vælge til – men også fra.

Symposiet var således to hele dage med fokus på projekter, initiativer, programme og porteføljer – og fordybelse, inspiration og erfaringsudveksling – samt rigtigt mange gode debatter og drøftelser.

Stemningen var fantastisk og de foreløbige tilbagemeldinger ekstremt positive. Vi glæder os derfor allerede til at påbegynde planlægningen af næste års arrangement!

Et møde med ligesindede både fagligt og socialt

Tina Søgaard Møller, Senior Project Manager fra Danish Crown A/S, tilmeldte sig Symposiet da hun så, at Tine Kragh Nielsen, Ejer og ledelseskonsulent, Tine Kragh Consulting ApS & Gitte Ramsing Beck, Director Accessories Product Development, VELUX A/S skulle afholde workshop omkring ledelsesvitaminer.

Tina siger om deltagelsen:

Det har beriget mig med inspiration og ny viden, som jeg kan dyrke videre på, når jeg kommer hjem.

Da Tina tilmeldte sig Symposiet, erhvervede hun sig også et medlemskab i DPL. Hun fortæller, at det på Symposiet har været helt fantastisk at mødes med ligesindede både fagligt og socialt – fx også da vi sluttede DAG 1 af med en Award Dinner.

Tina afslutter med:

Jeg glæder mig til at gøre meget mere brug af mit medlemskab.

Blev klogere gennem drøftelse af egne og andres erfaringer

Annette Zobbe var en del af det, panel, der var med til at skyde årets Symposium i gang. Her fortalte hun, at hendes mand havde spurgt hende, om hun godt nok kunne lære mere nyt?

Vi stillede hende det samme spørgsmål ved afrundingen af Symposiet. Har hun mon efter 2 intense dage lært noget nyt?

Til det svarerede hun:
– Ja, det har jeg i den grad. Symposiet er kompetenceudvikling, fordi man hører om og drøfter andres erfaringer, tips og tricks.

For som Anette siger:

Kun en tåbe tumler rundt alene, når man kan blive mere kompetent af at høre om- og drøfte hinandens fejlslag og erfaringer.

Nye refleksion og indsigter

Mere end halvdelen af deltagerne deltog for allerførste gang på Dansk Projektledelses Symposium.

En af dem var Anne Klitgaard, Lektor/ Ph.d. fra UCN, som havde taget turen fra Aalborg for at være med. Hun siger bl.a. “De mange spændende oplæg, mødet mellem engagerede projektledere indenfor forskellige brancher og livlige diskussioner giver reflektion”

Jeg tilmeldte mig for at få nye refleksioner og indsigter om projektledelse – og det fik jeg!

Tak – og vi glæder os til næste år

I Dansk Projektledelse vil vi gerne takke alle jer, der bidrog til at årets Symposium blev en kæmpe succes. Tak til planlægningsgruppen, til forskergruppen, til åbningspanelet og til alle jer der havde gjort jer umage med workshops, indlæg og interaktionsspor! Som det bliv nævnt i opsamlingen under afslutningen på dag 2, så var jeres veltilrettelagte sessioner, den primære grund til at deltagerne fik det fulde udbytte af deres deltagelse!

Vi arbejde allerede på snart at kunne offentliggøre dato og sted for næste års afvikling. Nu er Symposiet efter pausen atter tilbage på vingerne – og vi er så begejstrede over at det lykkes og at vi alle kunne være samlet igen!

Download nedenstående billede her:

Nadja Joensen
Som kommunikationskoordinator varetager jeg kommunikationsopgaver via Dansk Projektledelses hjemmeside, sociale medie kanaler, nyhedsmail og DPL Magasinet.