Transformationsleder? Bliv klar til en agil transformation

//af

Vi havde i går fulde huse til seminaret “Styrk dig selv som transformationsleder og bliv klar til en agil transformation”.

Der var en fantastisk dynamik under seminaret, og tale- og spørgelysten, fra deltagerne, var stor. Vi havde allieret os med to erfarne indlægsholdere (Ann-Dorte Fladkjær-Nielsen fra Bankdata og Pia Sternberg Petersen fra Agil Procesforbedring), som via metaforer omsatte agilitet til et sprog, de fleste kan forstå.

Deltagerne ‘lærte’ bl.a.:

  • at agile transformationer er kulturforandringer,
  • de er motiverende og frustrerende,
  • og de tager tid og kræver anerkendelse.

Pia og Ann-Dorte lagde stor vægt på, at det er mennesker, der skaber forbedringer – og at mennesker skal involveres og tænke i tilpasse ‘forstyrrelser’, som hverken er for store eller for små. Sidst men ikke mindst, så bør organisationen tænke stort – men handle mere smalt.

Alt i alt en rigtig god dag, som sagtens kunne have fortsat nogle timer udover det planlagte.

Kunne du tænke dig at være med på vores seminarer? Så se hvad vi har at byde på her.

Dansk Projektledelse
Dansk Projektledelse er en medlemsorganisation for ledere af projekter, initiativer, programmer og porteføljer i Danmark. Vi er båret af medlemmer og vi er ledet af medlemmer i et tæt samarbejde med vores sekretariat. Vores vigtigste opgaver er at sikre, at der er rum og plads til dialogen mellem os – og det på tværs af brancher, sektorer og erfaringer.