Vi sætter fokus på…. Elisabeth Plum

//af

I juni måned sætter Dansk Projektledelse fokus på Elisabeth Plum, forfatter,  rådgiver og mag. art. i kultursociologi. Elisabeth har bidraget med en række artikler til vores COMMUNITY – og vi ved flere er på vej.

Elisabeth Plum
Elisabeth startede egen virksomhed tilbage i 1995 og lancerede i 2013 udviklingsredskabet Team Culture. Elisabeth Plum har skrevet en række artikler, bl.a. til Dansk Projektledelses tidsskrift PROJEKTLEDELSE og har medvirket flere gange som indlægsholder på vores arrangementer. Desuden er Elisabeth Plum forfatter til flere bøger. Læs meget mere om Elisabeth Plum i bio’en.

Er du blevet nysgerrig?

Så har vi samlet Elisabeths community-indlæg i listen nedenfor – så der er ingen undskyldning for ikke at læse med…

Vidste du forresten…?

  • Vidste du, at du i vores community kan finde aktuelle artikler om nye tendenser, boganmeldelser og debatoplæg om emner, alle med relation til arbejdet med projekter?
  • Vidste du også, at du selv kan lægge relevante artikler op, dele ud af din viden – samt lægge op til debat?

Alt du skal gøre, er at oprette en profil i nogle hurtige steps – og så er du klar! – Og hvem ved, måske er det netop dig, vi sætter fokus på i en af de kommende måneder…

Dansk Projektledelse
Dansk Projektledelse er en medlemsorganisation for ledere af projekter, initiativer, programmer og porteføljer i Danmark. Vi er båret af medlemmer og vi er ledet af medlemmer i et tæt samarbejde med vores sekretariat. Vores vigtigste opgaver er at sikre, at der er rum og plads til dialogen mellem os – og det på tværs af brancher, sektorer og erfaringer.