Vil du have en rigtig bog om projektledelse?

//af

Hvis du hører til typen, der godt kan lide en god bog – sådan en i papir med et omslag – så har dansk Projektledelse måske en bog eller flere til dig.

Vi har et helt bibliotek fyldt med ‘top-of-the -pops’ projektlitteratur. Noget går et godt stykke tilbage i 70’erne og 80’erne, og er jo rene klenodier. Men vi ligger også inde med noget af det nyere litteratur.

Og hvorfor fortæller vi dig dette?
Det gør vi, da vi er ved at rydde op, – og derfor helt kvit og frit, – gerne vil give bøgerne væk.

Hvordan får du fat i bøgerne?
Du kommer forbi vores adresse i Allerød og ser dig om på bogreolerne. Finder du noget af interesse, er det dit – helt gratis. Og vi giver gerne en kop kaffe eller the, mens du tygger dig igennem titlerne. Vi rydder op i juli måned, så du har altså ikke uanede mængder af tid, hvis du vil sikre dig nogle bøger…

Alternativt kan du skrive til os på info@danskprojektledelse.dk og forhøre dig om et bestemt titel. Har vi den på reolen, lægger vi den til side til dig, – og du kan komme forbi og hente den, når det passer dig.

Hvad venter du på?

Dansk Projektledelse
Dansk Projektledelse er en medlemsorganisation for ledere af projekter, initiativer, programmer og porteføljer i Danmark. Vi er båret af medlemmer og vi er ledet af medlemmer i et tæt samarbejde med vores sekretariat. Vores vigtigste opgaver er at sikre, at der er rum og plads til dialogen mellem os – og det på tværs af brancher, sektorer og erfaringer.