Vild early bird-pris på årets konference i 2020

//af

Kom og vær med, når vi 26.-27. maj inviterer til 2-dages konference, hvor vi zoomer ind på projekter i en brydningstid

Fokus bliver ikke udelukkende på agile transformationer, men også på forhold som globalisering og distanceledelse, fra nationalt til internationalt team, fra projekt til drift, organisatoriske, kulturelle og andre adfærdsrelaterede forandringer, forandringer i mindset og mentale modeller. Læs mere.

Projekter i en brydningstid

Begreberne projekter og projektleder udfordres og debatteres løbende fra flere sider:

– Vil der være projekter i fremtiden?
– Vil der stadig være brug for projektledere?
– Er den klassiske måde at lede projekter på forældet?

Spørgsmål som skaber en naturlig usikkerhed hos mange, der arbejder med ledelse af projekter.

Vælg mellem 20 faglige seminar-sessioner fordelt over de to dage. Sessionerne består af rigtige cases, faglige oplæg, workshops eller debatter.  Du kan desuden opleve fire sublime keynote speakere, der vil udfordre, provokere og give anledning til refleksion hos deltagerne.

Early bird-pris frem til 19. december

Tilmelder du dig senest torsdag 19. december kan du deltage for kun kr. 6300* / 8100** (ex moms). Inkluderet i prisen er deltagelse i de to konferencedage samt fuld forplejning i dagtimerne.

Læs meget mere om konferencen, priser og tilmelding.

*Early bird for medlemmer af Dansk Projektledelse
**Early bird for ikke medlemmer

 

Dansk Projektledelse
Dansk Projektledelse er en medlemsorganisation for ledere af projekter, initiativer, programmer og porteføljer i Danmark. Vi er båret af medlemmer og vi er ledet af medlemmer i et tæt samarbejde med vores sekretariat. Vores vigtigste opgaver er at sikre, at der er rum og plads til dialogen mellem os – og det på tværs af brancher, sektorer og erfaringer.