Vinderne er kåret – stort tillykke

//af

Stort tillykke til årets unge projektleder & årets virksomhedsleder

Onsdag 23. maj fik vi endelig afsløret vinderne af  priserne i kategoerierne årets unge projektleder og årets virksomhedsleder. Det skete under Awards Dinner i København, der blev afholdt sammen med Symposiet Projektledelse.

For andet år i træk uddelte Dansk Projektledelse priser i kategorierne årets unge projektleder og årets virksomhedsleder. Kandidaterne i begge kategorier er indstillet af erfarne folk fra projektsamfundet i Danmark. Priserne uddeles bl.a. for at synliggøre de mange ildsjæle, der til daglig arbejder med ledelse af projekter.

 

Årets unge projektleder

Simon Brandstrup Sørensen, Projectum blev årets unge projektleder. Det gjorde han bl.a. fordi:  “Simon viste hurtigt at han kunne tage styringen på vores største og vigtigste projekt til dato, han har – nærmest fra start af – taget taktstokken, og styret projektet sikkert i mål, on time scope og budget. Efter succesfuld afslutning, har Simon fortsat projektet ind i nye faser, samtidig med andre projekter…”

De nominerede i kategorien årets unge projektleder. Vinderen Simon Brandstrup Sørensen, Projectum med runner-up Tine Meldgaard, Pænt Goddag

 

Årets virksomhedsleder

Lise Ørtoft, KMD blev kåret som årets virksomhedsleder. Som en del af begrundelsen nævnes bl.a.: …For Lise består team, afdeling og virksomhed af mennesker, hvis samarbejde kræver indbyrdes respekt og rummelighed. Hendes uofficielle motto: ’Hav tillid til hensigten’… Lise respekterer projektfaglighed og projektlederes forskellighed, og italesætter fordeling af ansvar og roller… “

De nominerede i kategorien årets virksomhedsleder. Willy Kofoed, Uddannelses- og forskningsministeriet sammen med dette års vinder Lise Ørtoft, KMD. Stine Thorsgaard Kjær fra Pænt Goddag kunne ikke være tilstede ved prisuddelingen.

Vi ønsker stort tillykke til alle nominerede – fortsæt det gode arbejde inden for ledelse af projekter. Der bliver lagt mærke til jer derude!

Dansk Projektledelse
Dansk Projektledelse er en medlemsorganisation for ledere af projekter, initiativer, programmer og porteføljer i Danmark. Vi er båret af medlemmer og vi er ledet af medlemmer i et tæt samarbejde med vores sekretariat. Vores vigtigste opgaver er at sikre, at der er rum og plads til dialogen mellem os – og det på tværs af brancher, sektorer og erfaringer.