DPL Community

Oplev bestsellerforfatter Imran Rashid på Symposiet Projektledelse

Du har nok hørt om iværksætter-lægen Imran Rashid, om hans bog SLUK, om hans samarbejde om Sunde Digitale Vaner med landets største pensionsselskab PFA – eller måske har du læst alle (eller bare nogle) af hans mange blogindlæg på LinkedIn og i B.T? Imran Rashids navn er ikke til at komme udenom,når snakken falder på en forståelse af mennesket i den digitale tidsalder.

Vi er derfor rigtigt glade for at kunne offentliggøre Imran Rashid, som den første keynote speaker på Symposiet Projektledelse 28.-29. maj i København.

Digitaliseringens konsekvenser for mennesker

Med afsæt i Imrans bestseller SLUK samt hans nye bog Offline gennemgår han de forudsætninger, der er vigtige at kende til, for at forstå hvordan digitalisering påvirker os som mennesker. Samtidig introducerer han også to nye begreber, nemlig Digital Forurening og Digitalt Fragmenterings Syndrom, der kan hjælpe os til bedre at forstå og navigere i en digital verden, hvor menneskers opmærksomhed er blevet en eftertragtet vare.

Om Imran Rashid
Speciallæge, forfatter, iværksætter og foredragsholder med fokus på digitaliseringens påvirkning af os som mennesker. Ivrig debattør samt medlem af regeringens Nationale Stresspanel.

Læs også Fremtidsforsker Anne Skare Nielsen giver dig kørekort til fremtiden på symposiet 20198

Læs mere om symposiet, hovedtemaet Ledelse skaber vi sammen samt earlybird-pris senest 21. januar.

Louise Kærbo


Styrk dit netværk

Bliv en del af et stærkt netværk, der tør videndele og udveksle erfaringer for at løfte ledelse af projekter, initiativer, programmer og porteføljer

Bliv medlem af DPL