Medlemskaber

Vil du udvikles inden for faget projektledelse?

Dansk Projektledelse er for dig, der tager del i ledelsen af projekter,
hvad enten du er:

Projektleder, Product Owner, Programleder, Projektejer, Projektchef, Tribe Owner, Scrum Master, Virksomhedsleder

Bliv medlem

Afhængigt af din situation og dine behov, har vi forskellige typer af medlemskaber

Personligt medlemskab

Dette medlemskab er for dig, der ønsker at få den fulde værdi af vores produkter. Med et personligt medlemskab deltager du gratis på alle vores møder, seminarer og webinarer og du bliver ajourført via vores månedlige nyhedsbreve og DPL Magasinet. Du får mulighed for at styrke dit netværk enten gennem vores regionale netværksgrupper eller ved at blive en del af en professionelt drevet netværksgruppe hos EGN.

Som personligt medlem får du også adgang til vores rabatordninger, hvor du opnår rabat på IPMA Certificeringen, professionelle netværksgrupper samt konferencer og messer arrangeret af os eller vores samarbejdspartnere.

Pris: kr. 2550,00 (årligt, ekskl. moms)

Studerende

Er du studerende og ønsker at holde dig ajour inden for faget, så er dette medlemskab for dig. Du tager del i de samme fordele, som et aktivt medlemskab, giver dig. Vi kontrollerer ikke, men regner selvfølgelig med, du giver os besked, når du færdiggør din uddannelse. Du bliver samtidig automatisk medlem af Young Crew som er et Internationalt fællesskab for studerende og nye projektledere.

Pris: kr. 100,00 (årligt, ekskl. moms)

Ledige & seniorer

Er du mellem jobs eller er du gået på pension, men ønsker at holde dig ajour inden for faget, så er dette medlemskab for dig. Du tager del i de samme fordele, som et aktivt medlemskab, giver dig. Vi kontrollerer ikke, men regner selvfølgelig med, du giver os besked, når du igen starter på job.

Pris: kr. 600,00 (årligt, ekskl. moms)

“Et godt gå-hjem-møde hos Dansk Projektledelse om adfærdsdesign. Jeg gik hjem med yderligere inspiration til at tænke endnu mere på interessenter/brugere, og hvordan vi som projektledere kan – og bør – tage ansvaret for at hjælpe til at få den adfærd, der sikrer implementering af leverancerne.”

Bliv hørt som projektleder – tal så du motiverer og inspirerer, 4.oktober i København

Anne Mette Skovsen, medstifter & konsulent, Modus+