3 gode grunde til at forhåndstilmelde til symposiet

//af

Er I flere fra samme virksomhed, der skal af sted til Symposiet Projektledelse 28.-29. maj i København, så er der flere gode grunde til, at samle tilmeldingerne i en forhåndstilmelding:

  1. Spar penge! Ved tilmelding af minimum tre deltagere på en gang opnår i op mod 15% rabat på deltagerafgiften. Se priser her.
  2. Gratis PR og omtale ifbm. afholdelsen af symposiet – herunder jeres logo i det trykte program samt på storskærmene under afholdelsen af symposiet
  3. I behøver først at oplyse navnene på deltagerne 1. april, så der er god tid til at beslutte, hvem der skal have glæde af en masse nye faglige input, lige til at tage med hjem og implementere i jeres virksomhed efterfølgende.

Se yderligere 7 gode grunde til at deltage i symposiet

Virksomheder der allerede har forhåndstilmeldt til symposiet 2019

Hvert år har vi op mod 15 virksomheder, der benytter sig af forhåndstilmelding. I år har Banedanmark, Siemens, Vejdirektoratet, BK Medical, Vestas Offshore Wind og Nationalbanken allerede valgt at gøre brug af muligheden.

Vil I vide mere om forhåndstilmelding, så kontakt os for mere information eller læs mere på symposiets hjemmeside.

Ledelse skaber vi sammen – på symposiet 2019

I 2019 stiller vi igennem 20 seminarer og fire plenumsessioner skarpt på hovedtemaet Ledelse skaber vi sammen. Med fire forskellige temastrømme og et forskningsspor, forsøger vi at komme hele vejen rundt.

Fælles for strømmene er, at alle seminarerne vil handle om symposiets hovedtema – det at kunne skabe ledelse sammen med andre.

Du kan vælge at følge den samme temastrøm begge dage eller du kan mixe de forskellige temastrømme, så du får lidt af det hele.

Læs også:

Fremtidsforsker Anne Skare Nielsen giver dig kørekort til fremtiden på symposiet 2019

Oplev bestsellerforfatter Imran Rashid på Symposiet Projektledelse

 

 

 

Dansk Projektledelse
Dansk Projektledelse er en medlemsorganisation for ledere af projekter, initiativer, programmer og porteføljer i Danmark. Vi er båret af medlemmer og vi er ledet af medlemmer i et tæt samarbejde med vores sekretariat. Vores vigtigste opgaver er at sikre, at der er rum og plads til dialogen mellem os – og det på tværs af brancher, sektorer og erfaringer.