Bliv medlem af Dansk Projektledelse til halv pris resten af 2018

//af

Har du lyst til at blive en del af Danmarks stærkeste netværk for ledere af projekter? Og kunne du tænke dig at få mulighed for at komme gratis med på vores eftertragtede seminarer og gå-hjem-møder? Så har vi et godt tilbud til dig!

Hvis du melder dig ind i Dansk Projektledelse i august eller september, så giver vi dig medlemskabet i resten af 2018 til halv pris*. Læs mere om typer af medlemskab og priser.

Udover gratis deltagelse på vores arrangementer, får du som medlem af Dansk Projektledelse også bladet PROJEKTLEDELSE tilsendt, månedlige nyhedsmails, rabat på bøger, rabat på IPMA Certificering og mulighed for at deltage på en lang række events, arrangeret af vores samarbejdspartnere, til en reduceret pris.

Bliv medlem i dag

Har vi fanget din interesse – og har du lyst til at blive en del af vores netværk? Så meld dig ind allerede i dag. Vi glæder os til at byde dig velkommen til Danmarks stærkeste netværk for ledere af projekter.

* Tilbuddet gælder for personlige medlemskaber og gruppemedlemskab.
Ved indmeldelse i Young Crew, senior- og arbejdsledig ydes der ingen rabat.

Dansk Projektledelse
Dansk Projektledelse er en medlemsorganisation for ledere af projekter, initiativer, programmer og porteføljer i Danmark. Vi er båret af medlemmer og vi er ledet af medlemmer i et tæt samarbejde med vores sekretariat. Vores vigtigste opgaver er at sikre, at der er rum og plads til dialogen mellem os – og det på tværs af brancher, sektorer og erfaringer.