Fremtidsforsker Anne Skare Nielsen giver dig kørekort til fremtiden på symposiet 2019

//af

Fremtidsforsker og selvudnævnt tornado Anne Skare Nielsen lægger vejen forbi Symposiet Projektledelse 28. – 29. maj 2019. Her kan du opleve Anne, når hun åbner ballet 28. maj – og giver dig Kørekort til fremtiden.

Anne Skare Nielsen er en af Skandinaviens – ja faktisk verdens – førende fremtidsforskere, hvorfor vi selvfølgelig er ovenud begejstrede for at kunne bekræfte Anne som vores anden keynote speaker på Symposiet Projektledelse.

Kørekort til fremtiden

Brug din fremtidshjerne – opdagelsen heraf er for neuroscience, hvad evolutionslæren var for biologien – bliv bedre til at spotte trends, se omkring hjørner – og gå på jagt efter Magic Moments. Bliv bedre til at skabe overblikket og bliv bedre til at navigere i kaos – for du kan være helt sikker på, at i fremtiden får du ikke styr på noget som helst. Denne strategi kalder Anne selv floating on crap

Om Anne Skare Nielsen
Fremtidsforsker, tornado med drivkraft og superevner, der ønsker at lære så mange mennesker som muligt, hvordan de forudser fremtiden – for aldrig at være bange for den igen. Anne er en ofte benyttet ekspert i medierne, uddannet biolog , medforfatter på en række bøger og tidligere medlem af Etisk Råd.

 

Læs også oplev bestsellerforfatter Imran Rashid på Symposiet Projektledelse

Læs mere om symposiet, hovedtemaet Ledelse skaber vi sammen samt earlybird-pris senest 21. januar.

Dansk Projektledelse
Dansk Projektledelse er en medlemsorganisation for ledere af projekter, initiativer, programmer og porteføljer i Danmark. Vi er båret af medlemmer og vi er ledet af medlemmer i et tæt samarbejde med vores sekretariat. Vores vigtigste opgaver er at sikre, at der er rum og plads til dialogen mellem os – og det på tværs af brancher, sektorer og erfaringer.