Glædelig Jul og Godt Nytår!

//af

Tak for året der gik!

Tak for dine bidrag og din deltagelse i årets løb i foreningen. 

Det er på grund dig, og alle andre medlemmer, at denne forening er med til at udvikle arbejdet med ledelse af projekter i Danmark.

Vi tror på at bæredygtig ledelse af projekter starter med dig som person, og vi arbejder for at løfte og udvikle dig, både fagligt og personligt, gennem de mange services vi har i foreningen. Vi håber, at du vil bruge dem flittigt.
Det har været et spændende og udfordrende år for DPL – og alle andre – på grund af Covid. Men det skal ikke stoppe os, for vi arbejder fortsat for at forme den bedste forening, der giver mest mulig værdi for vores medlemmer.
I 2022 er der planer for endnu flere nye tiltag. Blandt andet en ny hjemmeside og community-platform, et helt nytænkt DPL Magasin, DPL Videnfestival, en serie af podcasts med udgangspunkt i IPMA-certificeringen, flere goder i virksomhedsprogrammet, og mange andre spændende ting.
Vi forsøger hele tiden at optimere og finde nye måder at inspirere dig, så du som medlem, kan vokse i din rolle som leder af projekter. Et medlemskab af DPL skal være til gavn for
både dig, dit team, din organisation og hele virksomheden. Derfor kan du med fordel også tale med din leder om at I laver et virksomheds-medlemskab, så flere kolleger sammen kan få gavn af vores ydelser.
Husk, at du som medlem også har gratis adgang til mere end 50 webinarer  og arrangementer om året, som alle er relevante for projektledere og projektdeltagere m.fl. Du kan også selv bidrage med at holde webinarer, så kontakt os gerne for mere information. Se oversigten over alle arrangementer ved at klikke her.
Vores forening er baseret på, at vores medlemmer deltager aktivt og deler viden og erfaringer med hinanden fra projektverdenen, og lige nu har du mulighed for at få en artikel eller et indlæg med i det første nummer af  DPL Magasinet. Du skal blot sende os en udfyldt Synopsis senest 15. januar 2022. Læs mere her.
 
Vi glæder os til et nyt og spændende 2022 sammen med dig!

Glædelig Jul & Godt Nytår!

– Ønskes af Dansk Projektledelse
Dansk Projektledelse
Dansk Projektledelse er en medlemsorganisation for ledere af projekter, initiativer, programmer og porteføljer i Danmark. Vi er båret af medlemmer og vi er ledet af medlemmer i et tæt samarbejde med vores sekretariat. Vores vigtigste opgaver er at sikre, at der er rum og plads til dialogen mellem os – og det på tværs af brancher, sektorer og erfaringer.