DPL Magasinet

DPL Magasinet (tidl. ‘Tidsskriftet Projektledelse’) udkommer normalt to gange årligt (siden corona-perioden har vi dog kun udgivet 1 pr. år). Magasinet henvender sig til alle, der enten arbejder med eller har en interesse inden for ledelse af projekter. Bladet udkommer elektronisk og fysisk med aktuelle artikler om nye tendenser, anmeldelser af fagrelevante bøger og debatoplæg om emner, alle med relation til den projektorienterede virksomhed.

Såfremt du som medlem kun ønsker at modtage magasinet online, skal du venligst kontakte DPL ved at sende en mail til info@danskprojektledelse.dk eller gå ind på ‘Din side’ og markere dette.

Udgivelser i 2023

Juni 2023.

Deadline for synopser/idéer/udkast er 30. december 2022.
Deadline for endelig artikler (efter aftale) er 1. marts 2023.

Vil du skrive en artikel?

Ligger du inde med en god idé eller har du noget særligt på sinde, så hører vi gerne fra dig. Har du en idé til en konkret artikel, så download og udfyld synopsis-skabelonen (du finder den længere nede på siden), og send den til os. Redaktionen behandler indkomne synopser. Din artikel behøver ikke nødvendigvis relatere til et tema for at komme i betragtning til bladet.

Du kan kontakte redaktionen ved at sende en mail til: mlh@danskprojektledelse.dk

Redaktionen 2022/2023

Mia Harrishøj, Dansk Projektledelse (Redaktionschef)
René Figgé, Visuel Projektledelse (Redaktør, Community artikler)
Gert Møker, HumanEngagement (Redaktør, Community artikler)
Mark Adler Madsen, Aspire Innovation (Redaktør, Tx3 Teams)
Peter Georg Harboe (Redaktør, Forskning)

 

Filer til download

Du kan hente relevante filer vedr. artiker samt mediainfo ved at klikke nedenfor:

 

Se video om vores community & DPL Magasinet:

Læs det seneste DPL Magasin

Rekruttering til DPL Magasinets redaktion:

Vi mangler dig, der gerne vil bidrage aktivt med input og gennemlæsning af artikler til magasinet, og som har erfaring med ledelse af projekter og kendskab til hvad der rører sig i projektverdenen.

Er du ambitiøs, struktureret, nysgerrig og fuld af idéer?

Så er det dig vi mangler!

Kontakt Mia / mlh@danskprojektledelse.dk

"Medlemsskabet af Dansk Projektledelse er for mig et fagligt bagland, jeg trækker på i min hverdag, og som både inspirerer mig til at tænke nye tanker om faget - og holde mig ajour helt generelt. Jeg har gode erfaringer med gå-hjem-møder, symposier samt netværket for projektledere, som har givet mange kontakter, jeg bruger i min organisation, fx som eksterne oplægsholdere. Endelig har min deltagelse i IPMA-certificeringen været fantastisk fremmende for min faglige udvikling og karriere."

Philip Sonne, Danmarks Nationalbank, VS – Strategi og økonomi – Projekter