I går, i dag og i morgen – hvor er dit fokus?

//af

Du behøver ikke kostbare tests for at finde ud af, om du bruger din tid på det rette som projektleder. Du skal bare se på de opgaver, der dagligt flyder hen over dit bord.

Er dit bord og dit hoved fyldt med problemer, som egentlig stammer fra i går og tidligere, så er det ikke projektledelse; men faglig assistance, du leverer. Det er fint nok, du giver en hånd med, for det tager presset af projektet; men det ændrer jo desværre ikke på fremtiden.

Er det derimod dagens problemer, du er ved at drukne i, så er du godt på vej til at fylde din stilling ud, for så leverer du nemlig ledelse til dine projektdeltagere, og god ledelse udvikler gode medarbejdere, og de er vejen ud af alle problemer.

Er det samtidig også morgendagens udfordringer, som du bruger tid på, så baner du vej som en god taktikker, og nu sidder du samlet set godt i sadlen som projektleder.

 

Finn Svenning
Finn Svenning er selvstændig konsulent indenfor projektledelse med over 25 års erfaring. Finn skriver Danmarks største blog om projektledelse med 1.400+ indlæg på Projektkvalitet. Finn er HD i organisation og strategi og er certificeret projektleder PMP og PRINCE2 og NLP-, DiSC-, Belbin- samt Enneagram-practitioner. Finn kan kontaktes på fs@projektkvalitet.dk.