Den interaktive konference – Dit bidrag betyder noget

//af

Når vi ses på Symposium 2023 ved Hotel LEGOland d. 25. og 26. oktober – så er det til en konference, der er fyldt med interaktive sessioner og workshops.

“Fint faciliteret workshop, mange gode diskussioner i mindre grupper”

– Anonym besvarelse, evaluering 2019

 

Symposiet er kendt for at bringe ledere af projekter, initiativer, programmer og porteføljer tæt sammen – og når du deltager, styrker du gennem dialog og interaktion dit netværk på tværs af brancher og sektorer.

Det er både vanedannende og enormt lærerigt!

Vi har allerede præsenteret flere af de Keynote Speakers, som vi glæder os til at se på scenen i Billund. Symposiet bygges op af forskellige spor, det betyder, at du – når vi kommer tættere på – vælger din helt egen opbygning af de to dage. Èn af de mange muligheder løfter vi for dig her – nedenfor.

Det øvrige program præsenterer vi løbende for dig hen over de næste måneder. Du kan også selv holde øje med nyt her på hjemmesiden.

Vi bygger med LEGO sammen

Med LEGO® SERIOUS PLAY® får du indblik i en stærk metode til at afprøve realistiske scenarier, teste forskellige muligheder og identificere værdifulde løsninger, når en udfordring skal håndteres eller et projekt startes op.

LEGO® SERIOUS PLAY® er et videnskabeligt udviklet og grundigt testet, kreativt værktøj til strategi, teams, personlig og organisatorisk udvikling. Metoden er udviklet af LEGO® Company i samarbejde med ledende professorer inden for strategi og organisatorisk udvikling fra IMD i Schweiz.

På konferencens første dag kan du deltage i en heldags workshop, der med afsæt i LEGO® SERIOUS PLAY®, tager fat i en konkret case med DPL som omdrejningspunkt – du får solid viden om hvordan brugen af modeller og historier øger den fælles forståelse for opgaven eller udfordringerne.

LEGO® SERIOUS PLAY® er en alsidig metode, der kan anvendes til næsten alle organisatoriske opgaver eller udfordringer:

  • Inden for strategi-, organisations- og teamudvikling.
  • Inden for forandring, usikkerhed og krise.
  • Til at højne kundeorientering og innovation.
  • Til at skabe attraktive og effektive arbejdspladser.
  • Til agil projekt- og procesledelse.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til workshoppen – og håber at flere af jer har mod på at lade kreativiteten blomstre.

 

Læs mere om SYMPOSUIM 2023 her

 

Dansk Projektledelse
Dansk Projektledelse er en medlemsorganisation for ledere af projekter, initiativer, programmer og porteføljer i Danmark. Vi er båret af medlemmer og vi er ledet af medlemmer i et tæt samarbejde med vores sekretariat. Vores vigtigste opgaver er at sikre, at der er rum og plads til dialogen mellem os – og det på tværs af brancher, sektorer og erfaringer.