Kom med på Symposiet Projektledelse til earlybird-pris

//af

Ved du allerede nu, at du ikke vil gå glip af årets konference for projektledere? Så skynd dig at gøre brug af den fordelagtige earlybird-pris, hvor du sparer tæt på 10% ved tilmelding senest 21. januar.

Ledelse skaber vi sammen

Det overordnede tema for symposiet er i 2019 Ledelse skaber vi sammen. Gennem fire keynote-sessioner og 20 seminarer forsøger vi at komme hele vejen rundt om emnet og gribe det an fra forskellige vinkler. De 20 seminarer bliver grupperet under fem temastrømme – herunder et helt forskningsspor.

Nogle af Danmarks bedste keynote speakere

Vi kan allerede nu afsløre navnene på vores to første keynote speakere.

Tirsdag 28. maj åbner en af verdens førende fremtidsforskere Anne Skare Nielsen symposiet med at give os kørekort til fremtiden. Anne er en tornado med en enorm drivkraft, som vi er helt sikre på, vil ruske I os og klæde os på til at klare nogle af de udfordringer, vi kommer til at stå overfor i fremtiden.

Torsdag 29. maj kommer iværksætterlægen og bestsellerforfatter Imran Rashid forbi, hvor han vil se nærmere på digitaliseringens konsekvenser for mennesker. Imran er forfatter til bestselleren SLUK, ivrig debattør og medlem af regeringens Nationale Stresspanel.

Lyder det som noget, du ikke vil gå glip af?

Så skynd dig ind forbi symposiets hjemmeside og læs meget mere om indhold, program, temastrømme, priser og tilmelding.

Rammeprogrammet opdateres løbende.

Der udveksles erfaringer i en af pauserne på Symposiet Projektledelse 2018

 

 

Dansk Projektledelse
Dansk Projektledelse er en medlemsorganisation for ledere af projekter, initiativer, programmer og porteføljer i Danmark. Vi er båret af medlemmer og vi er ledet af medlemmer i et tæt samarbejde med vores sekretariat. Vores vigtigste opgaver er at sikre, at der er rum og plads til dialogen mellem os – og det på tværs af brancher, sektorer og erfaringer.