Vigtigheden af mennesket i projektet

//af

 

…Mennesket vil altid være det centrale og afgørende for, om vi opnår succes med projekter og ledelse af projektorganisationen… (Jesper Schreiner, direktør i Dansk Projektledelse)

Det er derfor ikke tilfældigt, at temaet for dette års symposie er ‘Mennesket i projektet’. I det seneste tidsskrift PROJEKTLEDELSE (#2018-2) kan du læse artikler, der alle relaterer sig til ‘mennesket i projektet’, – og artiklerne løfter samtidig lidt af sløret for indholdet på flere af seminarerne på Symposiet Projektledelse.

Symposiet byder på fem spor (strømme):

  • transitioner
  • meningsskabelse
  • at-være-i-kompleksitet
  • relationer
  • forskningskonference, der i år strækker sig over begge symposiedage

Læs mere om de enkelte seminarer og symposiet.

Boganmeldelse, bonus- og debatartikler

I hvert nummer af PROJEKTLEDELSE finder du som minimum én boganmeldelse. Denne gang er det “Jytte fra marketing er desværre gået for i dag”, der får nogle (gode) ord med på vejen. Desuden kan du læse om “… næste generations virksomheder..”, “… motivation af projektteamet…” og “projekter og tillidscirkler”. Og så beder kæphesten dig om at ‘holde fast på dine kæpheste‘…

Sagt på en anden måde, er der masser af læseguf til de mange dejlige (varme) forårsdage.

Er du medlem af Dansk Projektledelse, får du automatisk tilsendt PROJEKTLEDELSE med posten.
Er du ikke medlem endnu, kan du læse om alle medlemsfordelene og efterfølgende melde dig ind her.

Dansk Projektledelse
Dansk Projektledelse er en medlemsorganisation for ledere af projekter, initiativer, programmer og porteføljer i Danmark. Vi er båret af medlemmer og vi er ledet af medlemmer i et tæt samarbejde med vores sekretariat. Vores vigtigste opgaver er at sikre, at der er rum og plads til dialogen mellem os – og det på tværs af brancher, sektorer og erfaringer.