Symposiet favner alle måder at arbejde projektledelse på

//af

SYMPOSIUM 2023 løber af stablen 25. – 26. oktober 2023, og allerede midt på foråret begyndte de allerførste tilmeldinger at tikke ind via hjemmesiden.

Marie har tilmeldt sig Symposiet

Vi har ringet til Marie Føgh Beirholm, som glæder sig til at deltage i Symposiet igen i år.

Jeg glæder mig til at deltage i Symposiet fordi Symposiet favner så bredt, er metodeneutralt og fokuserer på aktuelle og fremtidige tendenser inden for projektledelse

Marie Føgh Beirholm arbejder til dagligt som lektor og seniorkonsulent hos IBA Erhvervsakademi, hvor hun underviser, og dagligt er i forbindelse med projektfolk, der har rigtig mange måder at arbejde med ledelse af projekter på.

Der er noget for en hver smag at nørde med

Marie synes især det, at Symposiet KUN omhandler projektledelse er fantastisk, fordi der netop er så mange måder at arbejde med projekter på uanset om man arbejder agilt, mere klassisk eller hybrid. Om sin deltagelse i Symposie fortæller hun:

Jeg er vild med det format Symposiet er bygget på! Det er en kombination af kompetente og spændende mennesker, der arbejder med projektledelse på den eller anden måde. Der er noget for enhver smag at ”nørde” sig ned i.

Marie har deltaget 3 gange tidligere og er altid gået beriget hjem

100% tryg ved at tilmelde sig

Symposiet favner alle måder at arbejde projektledelse på, fortæller Marie, der er 100% tryg ved at tilmelde sig til Symposiet i god tid, fordi hun ved at der vil være så meget relevant på programmet, at det skal hun ikke gå glip af.

Programmet til SYMPOSIUM 2023 opdateres løbende, og du kan læse mere om Symposium 2023 her

Tilmeld dig til SYMPOSIUM 2023 her

Nadja Joensen
Som kommunikationskoordinator varetager jeg kommunikationsopgaver via Dansk Projektledelses hjemmeside, sociale medie kanaler, nyhedsmail og DPL Magasinet.