En oplevelse du sent vil glemme!

//af

Vi knokler lige nu på at få de sidste detaljer til at gå op. Derfor er det svært at skrive et Foreningens Fokus uden at sætte lys på, hvor umage vi gør os for, at du skal få en oplevelse, du sent vil glemme.

Symposiet er vigtigt – og kompetencegivende

Vi har alle – oplægsholdere, frivillige i planlægningsgruppen og i sekretariatet – i den grad lagt os i selen for at skabe et varieret program, der sikrer, at du ikke går tomhændet hjem og at du møder interessante og relevante projekt professionelle, der kan udvide din horisont – og du deres.

Symposiet er vores to-dages konference kun med fokus på projekter, initiativer, programmer og porteføljer. Den er er stort samlingspunkt for ledere af netop disse. En smeltedigel af viden og erfaringsudveksling.

Symposiet kan noget ingen af vores andre produkter og medlemsaktiviteter kan. Det ved vi, fordi deltagere på tidligere symposier også siger. som Marie Føgh Beirholm gør det her:

Jeg er vild med det format Symposiet er bygget på! Det er en kombination af kompetente og spændende mennesker, der arbejder med projekter på den eller anden måde. Der er noget for enhver smag at ”nørde” sig ned i.

Læs mere om hvorfor Marie Føgh Beirholm deltager i Symposiet her (klik på foto)

Forbered dig på en svær opgave – design dit eget program

Vi har netop sendt det fulde program på gaden og det er nu op til dig, der deltager at sammensætte, hvordan dit Symposie-program skal se ud.

Det sker netop nu i disse timer. Det bliver svært – kan jeg forberede jer på! Der er 5 spor – fyldt med viden – og spændende indlægsholdere, workshops og forskerspor at vælge i mellem.

Det er den her perlerække af projekt-entusiaster, du kan møde i keynotes, workshops og indlæg – og du kan læse mere om dem og deres indlæg ved at klikke her.

Sidste chance for tilmelding

SÅ er du ikke tilmeldt Symposiet, så er der stadig ca. 25 pladser tilgængelige. Men du skal skynde dig!

Der er endda indsat gratis bus fra København – den skal du tilmelde særskilt.

Tilmeld dig her: https://danskprojektledelse.dk/symposium-2023/ eller skriv til symposium@danskprojektledelse.dk

Så måske er det vejret skyld…

…at oktober kom snigende – men den kommer til at flyve afsted og lige om lidt, så sidder vi sammen i Billund. Vi bliver klogere på hinanden og på projekterne – og for pokker jeg glæder mig!!

Bedste hilsner,

Formand, Christina Foldager
Som formand for Dansk Projektledelse tegner jeg foreningen udadtil og varetager foreningens overordnede ledelse under ansvar over for bestyrelsen. Jeg er senest valgt af medlemmerne på generalforsamlingen 2023 for en to årig periode. Jeg brænder for projekterne - for de mange i porteføljen og for eksekvering af det enkelte. I mere end 10 år har jeg nydt rigtig godt af mit medlemsskab i Dansk Projektledelse.